TietokoneTuutori_logo1_2016-02-04

 

 

Tervetuloa Toimittajaprofiiliisi! 

Palvelupakettisi on PalveluntarjoajaPro.

Löydät oman profiilisi navigoinnin Toimittajaprofiilini-valikosta

  • Ensimmäisellä kirjautumiskerralla täytä ensin Perustiedot
  • Muista myös myös täyttää Palveluaikani ja Palveluni.
  • Voit jatkossa tehdä muutoksia määritystietoihisi täyttämällä samassa paikassa muuttuneet tiedot ja lähettämällä ne. Saat jokaisesta tietolähetyksestä kopion sähköpostiisi ja lähettämäsi tiedot näkyvät oman profiilisi Yhteenveto-valikossa. Tietojen päivittyminen voi viedä pari päivää, joten teethän muutokset ajoissa.
  • Palveluntarjoajana sinulla on automaattisesti nyt myös Oma Asiakastili, jonka löydät päävalikosta. Sen avulla pystyt muun muassa nopeuttaa tuoteostosten tekemistä ja julkaisemaan ilmaiseksi Kirppis-ilmoituksia Kirppis-listalle.

[booked-profile]

[accordian class="" id=""][toggle title="Lisää asiakkaallesi varaus" open="no"]

Täytä kaikki kentät asiakkaasi tiedoilla. Muista vaihtaa oman nimesi ja sähköpostisi tilalle asiakkaasi tiedot. Asiakkaasi saa varauksesta sähköpostivahvistuksen. Varauksesta tulee vahvistus myös sinulle perustiedoissasi määrittelemääsi sähköpostiin. Saat myös kalenteriisi merkinnän, jos olet liittänyt Hyvinvointikotiin.fi-varauskalenterin omaan kalenteriisi.

Lisää varauksen lisätietoihin teksti " Tämän varauksen on tehnyt Palveluntarjoaja asiakkaan kanssa sovitun mukaisesti. ", jotta asiakas saa varausvahvistuksessaan tiedon, että varaus on sinun (Palveluntarjoajan) tekemä.

 

[bookly-form staff_member_id="1" hide="staff_members,date,week_days,time_range"]

Klikkaa tästä palataksesi profiilisi etusivulle

[/toggle][/accordian]

 

[accordian class="" id=""][toggle title="Tuote- ja Tapahtuma-asiakastilit" open="no"]Sinulla on nyt automaattisesti Hyvinvointikotiin.fi palveluun myös Tuoteasiakastili Hyvinvointikotiin.fi-tuotekauppaan. Tuoteasiakastilin avulla teet ostoksia nopeammin tuotekaupassa.

Sinulla on nyt myös Tapahtuma-asiakastili Hyvinvointikotiin.fi:ssä julkaistuihin tapahtumiin. Tapahtuma-asiakastilissäsi pystyt ilmoittatumaan helposti tapahtumiin ja hallitsemaan omia ilmoittautumisiasi. Et kuitenkaan pysty luomaan ja hallitsemaan tapahtumia, vaan tarvitsee siihen Ryhmävaraaja-tunnukset, jotka saat helposti tilattua oman profiilisi Lisäpalvelutilaukset-valikosta.

Löydät molemmat linkit molempiin tileihisi Asiakasprofiilini-valikosta, joka ilmestyi päävalikkoon kirjauduttuasi.[/toggle][/accordian]

[accordian class="" id=""][toggle title="Vaihda salasanaa" open="no"]Voit vaihtaa salasanasi täällä (Muut tilin tietoja).[/toggle][/accordian][accordian class="" id=""][toggle title="Laskutus" open="no"]Laskutus tapahtuu kalenterikuukausittain jälkikäteen. Maksuehto 14 pv netto. Viivästyskorko on 8,5%. [/toggle][/accordian][accordian class="" id=""][toggle title="Tarvittaessa ota yhteyttä" open="no"]Tuki: [email protected], 041 487 7931 [/toggle]
[/accordian]