Tämä on Ilosti Trainingin ylläpitämä kuntoilu- ja ravitsemusblogi, josta voit lukea Personal Trainer Reetta Pulkkisen kirjoittamia artikkeleita kuntoilusta ja ravitsemuksesta ja niiden merkityksestä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Reetta on Ilosti Training yrityksen omistaja, liikunta- ja terveystieteiden maisteri, koulutettu Personal Trainer (FAF) sekä ryhmäliikuntaohjaaja, jolla on yli kymmennen vuoden kokemus liikunnan ohjaamisesta.

 • Miten saada liikunnan ja ravitsemuksen avulla lisää energiaa?
  Kirjoittaja: Reetta Pulkkinen | 15.5.2019 klo 21:51

  Ilosti Training kuntoilu- ja ravitsemusblogi. Moni etsii lisää energiaa päivään ja se onkin yksi asia, jota haluan valmennuksieni kautta antaa asiakkailleni. Liikunnan ja ravitsemuksen avulla on melko helppo lisätä energiaa ja jaksamista arkipäiviin, mutta aina sekään ei ole niin mustavalkoista ja helppoa. Energiaa saa nopeasti ja suhteellisen helposti itselle mukavista asioista, mutta kuinka tätä energiaa voisimme ylläpitää pitkin päivää viikosta […] Artikkeli Miten saada liikunnan ja ravitsemuksen avulla lisää energiaa? julkaistiin ensimmäisen kerran .

 • PERSOONALLISUUS MUKAAN ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEEN!
  Kirjoittaja: Reetta Pulkkinen | 27.3.2019 klo 08:40

  Ilosti Training kuntoilu- ja ravitsemusblogi. Elämäntapamuutokset ja laihduttaminen kiinnostavat ihmisiä aina. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen mukaan noin miljoona ihmistä laihduttaa joka vuosi. Silti kaksi kolmasosaa suomalaisista on edelleen ylipainoisia. Tämän hetken lukemat kertovat sen, että dieeteille olisi huutava tarve ja aika moni laihdutuskuuri epäonnistuu, koska suurin osa suomalaisista on ylipainoisia. Mutta onhan meillä tarjolla jos jonkinlaista dieettiä ja ihmepilleriä sekä […] Artikkeli PERSOONALLISUUS MUKAAN ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEEN! julkaistiin ensimmäisen kerran .

 • ANNA AIVOILLE LEPOTAUKOJA
  Kirjoittaja: Reetta Pulkkinen | 13.3.2019 klo 08:39

  Ilosti Training kuntoilu- ja ravitsemusblogi. Nykyajan vitsaus kiire verottaa hyvinvointiamme koko ajan enemmän ja enemmän. Moni on jo lopettanut multitaskaamisen, johon itsekin silloin tällöin syyllistyn, mutta moni luulee edelleen olevansa supernainen- tai mies. Kiireellä me kuormitamme kehoamme, mutta ennen kaikkea aivot joutuvat ylikuormitustilaan helposti kiireisestä elämästä. Näin liikuntaihmisenä puhun monesti kehon fyysisestä ylikuormitustilasta, mutta on hyvä on muistaa, että henkinen […] Artikkeli ANNA AIVOILLE LEPOTAUKOJA julkaistiin ensimmäisen kerran .

 • SYÖMINEN ON ELÄMÄNHALLINTAA
  Kirjoittaja: Reetta Pulkkinen | 12.2.2019 klo 13:49

  Ilosti Training kuntoilu- ja ravitsemusblogi. ”Kohtuus kaikessa”, kuten vanha sananlaskukin sanoo. Tuntuu, että me tämänhetkiset maapallon ihmiset olemme unohtaneet kohtuuden. Kun kysyy äidiltäni, miten hän esimerkiksi herkutteli minun ikäisenäni 1970-luvulla, niin saan vastaukseksi muutaman palan suklaata tai karamellin jne. Nykyään yksi karkkipussi on normaali kerta-annos monelle meistä. Myös lihavuusluvut olivat toista luokkaa äitini nuoruusaikana, joten joku tässä ajassa nyt mättää. […] Artikkeli SYÖMINEN ON ELÄMÄNHALLINTAA julkaistiin ensimmäisen kerran .

 • MITEN SÄILYTÄN MOTIVAATION ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEEN?
  Kirjoittaja: Reetta Pulkkinen | 29.1.2019 klo 08:44

  Ilosti Training kuntoilu- ja ravitsemusblogi. Ollaan jo tammikuun loppupuolella ja monella uuden vuoden elämäntapamuutosprojektit jatkuvat, toisilla ovat jo lopahtaneet ja monet miettivät, onko tässä järkeä ja helpompi olisi palata vanhaan. Järkevän liikkumisen ja terveellisemmän ruokavalion opettelemisessahan on aina järkeä. Ja nyt jos jollain on motivaatio lopahtanut, niin sen ehtii saamaan vielä takaisin. Meillä on koko elämä aikaa, mutta toisaalta elämme […] Artikkeli MITEN SÄILYTÄN MOTIVAATION ELÄMÄNTAPAMUUTOKSEEN? julkaistiin ensimmäisen kerran .