Päivitetty 23.12.2018

Rekisteröityminen

Hyvinvointikotiin.fi/Healthtech Intelligence (jäljempänä Tukkumyyjä) myy tuotteita tukkumyyntinä suomalaisille yrityksille, joilla on y-tunnus. Yritys voi rekisteröityä Tukkuasiakkaaksi (jäljempänä Tukkusasiakas). Rekisteröityminen tapahtuu rekisteröitymistoiminnallisuuden kautta. Rekisteröitymisen jälkeen Tukkumyyjä tarkistaa rekisteröitymispyynnön tehneen yrityksen tiedot ja päättää rekisteröitymisen hyväksymisestä. Hyväksymisen jälkeen Tukkuasiakkaalle luodaan käyttätunnukset, jonka jälkeen Tukkuasiakas voi rekisteröityneenä nähdä yritystuotteiden tukkuhinnat ja tehdä tilauksia.

Yritystuotteet

Tukkumyyjä tarjoaa rekisteröityneille Tukkuasiakkaille mahdollisuuden hankkia Hyvinvointikotiin.fi:n kautta oman yrityksen logolla brändättyjä yritystuotteita (jäljempänä Yritystuote taiyritystuote tai Yritystuotteet tai yritystuotteet). Brändätyn yritystuotteen tekemisestä ja hinnasta sovitaan erikseen Tukkumyyjän ja Tukkuostajan kesken erikseen.

Yritystuotteen tekevä Tukkuasiakas vakuuttaa, että sillä on oikeudet käyttää Tukkumyyjälle antamiaan fyysisiä ja digitaalisia materiaaleja Yritystuotteissa, kuten esimerkiksi logoa, kuvia ja muita Yritystuotteessa käytettäviä kuvia tai kuvioita.

Yritystuotteiden jälleen- ja tukkumyynti

Rekisteröityessään Tukkuasiakkaaksi Tukkuasiakkaan tulee hyväksyä yritysmalliston jälleenmyynti- ja tukkumyyntiehdot.

Tehdessään Yritystuotteen Tukkumyyjän kautta Tukkuostaja antaa Tukkumyyjälle oikeuden käyttää Tukkuostajan antamia fyysisiä ja digitaalisia materiaaleja, määritellä Yritystuotteille tukku- ja jälleenmyyntihinnat Hyvinvointikotiin.fi:ssä ja myydä kaikkia Yritystuotteita Hyvinvointikotiin.fi:ssä jälleenmyyntiasiakkailleen sekä rekisteröityneille Tukkuasiakkailleen.

Kaikki Yritystuotteet julkaistaan myytäväksi Hyvinvointikotiin.fi:n tuotekatalogiin, jossa niitä voi ostaa kaikki Hyvinvointikotiin.fi:n asiakkaat. Tukkuasiakkaat voivat ostaa palveluun sisään kirjautuneena Yritystuotteita tukkuhinnoin. Vain Tukkuostajaksi rekisteröitynyt käyttäjä voi kirjautuneena nähdä tuotteiden tukkuhinnat.

Yritystuotteen omalla logollaan tehnyt Tukkuasiakas voi ostaa Yritystuotteita tukkuhinnoin itselleen tai omaan myyntiin.

Hyvinvointikotiin.fi:ssä myytyjen Yritystuotteiden myyntikomissio

Yritystuotteen Hyvinvointikotiin.fi:n kautta tehnyt Tukkuasiakas saa oman yrityksensä Hyvinvointikotiin.fi:ssä myydyistä Yritystuotteista saa 10% komission tuotteen nettomyynnistä, eli myynnistä, josta on vähennetty arvonlisäveron osuus. Komissio tilitetään Tukkuostajan rekisteröityessä antamalle tilille myyntikuukautta seuraavassa tai sitä seuraavassa kuussa.

Yritystuotteiden jälleenmyynti- ja tukkuhinta

Tukkumyyjä määrittelee yritystuotetta tehdessään sen jälleenmyynti- ja tukkuhinnat Hyvinvointikotiin.fi:ssä.

Jälleenmyyntihinta on se Yritystuotteen hinta, jolla Tukkumyyjä myy tuotetta Hyvinvointikotiin.fi:ssä asiakkailleen, jotka eivät ole oikeutettuja ostamaan tuotteita tukkuhinnoin.

Tukkuhinta on se Yritystuotteen hinta, jolla Tukkumyyjä myy tuotetta Hyvinvointikotiin.fi:ssä kirjautuneille Tukkuostaja-asiakkailleen, jotka ovat oikeutettuja ostamaan tuotteita tukkuhinnoin. Tuotteen tukkuhinta on sama kaikille Tukkuostajille ja kaikki julkaistut Yritystuotteet ovat kaikkien Hyvinvointikotiin.fi:n asiakkaiden ja Tukkuasiakkaiden ostettavissa.

Tukkumyyjä varaa oikeuden muuttaa tukku- ja jälleenmyyntihintaa Hyvinvointikotiin.fi:ssä koska tahansa.

Tukkuostaja voi itse määritellä jälleenmyymänsä Yritystuotteen myyntihinnan, eikä siten ole millään lailla sidottu Hyvinvointikotiin.fi:ssä esitettyihin jälleenmyyntihintoihin.

Yritystuotteiden ostaminen ja toimitus

Yritystuotteita ostetaan normaalin Hyvinvointikotiin.fi:n ostotoiminnallisuuden kautta. Ei-kirjautunut asiakas näkee tuotteiden jälleenmyyntihinnat ja ei-kirjautuneena tuotteet myydään jälleenmyyntihinnoin. Vain Hyvinvointikotiin.fi:n kirjautunut Tukkuasiakas näkee tuotteiden tukkuhinnat ja pystyy ostamaan tuotteita tukkuhintaan.

Tukkuostaja hyväksyy yhtäläiset tuotteiden toimitusehdot kuin kuka tahansa Hyvinvointikotiin.fi:n asiakas sillä erotuksella, että Tukkuostajalla ei ole ostamilleen tuotteille vaihto- ja/tai palautusoikeutta. Viallisista tuotteista Tukkuasiakkaan tulee olla välittömästi yhteydessä Tukkumyyjän asiakaspalveluun osoitteeseen [email protected]

Tukkuasiakas on ensisijaisesti myyjänä vastuussa omille asiakkailleen myymistään Yritystuotteista ja toimii asiakkaidensa ensisijaisena kontaktipisteenä.

Yritystuotteet toimittaa Tukkumyyjän alihankkija Printful.

Tukkuasiakkaan velvollisuus suojella Tukkumyyjää

Tukkuasiakas pyrkii kaikin tavoin suojelemaan Hyvinvointikotiin.fi:tä mahdollisilta tekijänoikeus- ja muilta rikkomuksilta.

Ehtojen muuttaminen

Tukkumyyjä varaa oikeuden muuttaa kaikkia ehtoja milloin vain.

Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaiseminen

Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Kaikki erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvotteluteitse. Mikäli ratkaisuun ei päästä neuvotteluteitse, ratkaistaan erimielisyys Helsingin Keskuskauppakamarin välimieslautakunnassa.